Mijn winkelwagen

Winkelwagen € 0,00

Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Bestel voor 23:00

volgende werkdag in huis

Niet goed geld terug

31 dagen bedenktijd & gratis retour

GRATIS verzenden v.a.€ 79,-

€ 3,99 verzendkosten.

Extra korting voor vaste klanten

kortingen gelden i.c.m. herhaalservice

Klanten vertellen

 

Annelies kiest voor gemak

Ik kies voor ObObO omdat het zo lekker makkelijk is. Vaak vergat ik dat ons voer bijna op was en moest ik last-minute nog snel op pad. Met een kind en een drukke baan zorgde dit vaak voor gedoe. En dat sjouwen met grote balen voer had ik ook wel gehad! Ik zag de herhaalserivce van ObObO en was meteen enthousiast. Lekker makkelijk, ik hoef nergens meer aan te denken, ik krijg korting en ik heb altijd genoeg voer in huis. Echt top!

- Annelies, Utrecht

Annelies Bol

Flinke korting voor Theo

Het gemak dient de mens. Daarom heb ik gekozen voor ObObO met zijn unieke herhaalservice die mij ook nog eens een flinke korting oplevert. Mijn hond Banjer merkt er (gelukkig) niets van; hij krijgt gewoon zijn vertrouwde voer. Maar ikzelf heb er alleen maar voordeel bij; de bestelling komt keurig op tijd, de betaling verloopt correct en ik kan via de website heel makkelijk zelf wijzigingen in de service aanbrengen. Als ik het echt niet meer weet is er altijd een vriendelijk meneer of mevrouw van de helpdesk die mij helpt. Dat is voor mij een hele geruststelling!

- Theo, Hellevoetsluis

Theo 

Victor & Femke

Erg handig die herhaalsevice van ObObO, met een druk gezin, werkende ouders, een kleintje, twee katten en een hond. Zelf werk ik de continudienst en kan de bezorging makkelijk aanpassen op mijn rooster! Weet ik zeker dat er iemand thuis is of dat ik niet wordt wakker gebeld als ik slaap. Bijkomend voordeel, naast de korting op het voer, is dat de verzend doos ook (tijdelijk) als speelgoed voor Tim en Frats dient. Zij kunnen vaak niet wachten op de volgende zending.

- Victor, Heerjansdam

Victor, Femke en Mieke

En jij?

Vertel ons waarom jij hebt gekozen voor ObObO. Stuur een foto en je verhaaltje naar klantenservice@obobo.nl kiezen we je uit om te plaatsen dan krijg je van ons een leuk cadeautje bij je volgende bestelling!Het beste voor jou
en je huisdieren!
TOP MERKEN VOOR ONZE
BESTE PRIJZEN!
herhaalservice
De favoriete producten van je huisdier(en) periodiek bezorgd voor onze beste prijs.
bezorggemak
Al jouw bestellingen bezorgd waar, wanneer en hoe vaak jij wilt.
betaalgemak
Veilig betalen met IDeal, automatische incasso of comfortbetalen.
herhaalservice
De favoriete producten van je huisdier(en) periodiek bezorgd voor onze beste prijs.
bezorggemak
Al jouw bestellingen bezorgd waar, wanneer en hoe vaak jij wilt.
betaalgemak
Veilig betalen met IDeal, automatische incasso of comfortbetalen.
 

Bezig met verwerken...

sluit en winkel verder

Geregistreerde klanten

* Verplichte velden

Dit product is verwijderd.

 back to product
Price difference explained.
 

Taste of the Wild High Prairie Canine Formula Roasted Bison & Venison Dry Dog Food is a grain-free formula with sweet potatoes and peas provides highly digestible energy for your active dog. Made with real roasted meats, this formula offers a taste sensation like no other. Supplemented with fruits and vegetables, this hearty formula delivers natural antioxidants to protect your friend's body from the damage of everyday living, supporting a healthy immune system and overall good health.

Taste of the Wild High Prairie Canine Formula Roasted Bison & Venison Dry Dog Food is a grain-free formula with sweet potatoes and peas provides highly digestible energy for your active dog. Made with real roasted meats, this formula offers a taste sensation like no other. Supplemented with fruits and vegetables, this hearty formula delivers natural antioxidants to protect your friend's body from the damage of everyday living, supporting a healthy immune system and overall good health.

Our real added value...

Unlimited colors, dozens of customizable elements

Customizable responsive layout based on fluid grid

50+ placeholders to display custom content

Create your custom sub-themes (variants)